zondag 8 december 2013

Erik en het beste boek

Erik of het klein insectenboek is een van de grappigste boeken ik ooit heb gelezen. In het begin was het even wennen aan de manier van schrijven. Maar later kon je de humor in de ironie echt wel zien.

Dit boek is nou echt het typische voorbeeld van een klein vlot weekend boekje. Omdat het zo dun is word je gelukkig niet ontmoedigt door de dikte ervan en meneer Bomans zorgt er wel voor dat je het snel uit hebt.
Persoonlijk lees ik niet veel sprookjes  met pratende dieren, krimpende mensen, een levend schilderij, etc. Maar tot mijn verbazing was het lezen van dit boek een zeer amuserende besteding van mijn tijd.


Erik of het klein insecten boek is een echte aanrader voor mensen die even flink willen lachen. Het is het perfecte boek tussen een boekenreeks in. Ben je even helemaal de kluts kwijt vanwege het einde in je favoriete boekenreeks? En kan je maar niet aan een nieuwe beginnen omdat geen ander op kan tegen de vorige? Lees Erik of het klein insectenboek en daarna heb je weer de kracht om aan een nieuw boek te beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten